Industrijska proizvodnja u Sloveniji u srpnju pala 2%

Bez autora
Sep 12 2011

Vrijednost industrijske proizvodnje u Sloveniji u srpnju je na mjesečnoj razini bila 2 posto niža. Najveći je rast zabilježen u opskrbi električnom energijom, plinom i parom (%2B3 posto) te rudarstvu (%2Bpribližno 3 posto), a pad u prerađivačkim djelatnostima (-3 posto). U odnosu na srpanj prošle godine industrijska je proizvodnja ostvarila rast od 2 posto. U prerađivačkim je djelatnostima narasla za skoro 2 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom i parom za približno 6 posto. Pad od skoro 8 posto zabilježen je u rudarstvu. Vrijednost zaliha industrijskih proizvoda na mjesečnoj je razini narasla za 2, a na godišnjoj za 7 posto.

Industrijska proizvodnja u Sloveniji u srpnju pala 2%Vrijednost industrijske proizvodnje u Sloveniji u srpnju je na mjesečnoj razini bila 2 posto niža.

Najveći je rast zabilježen u opskrbi električnom energijom, plinom i parom (%2B3 posto) te rudarstvu (%2Bpribližno 3 posto), a pad u prerađivačkim djelatnostima (-3 posto).

U odnosu na srpanj prošle godine industrijska je proizvodnja ostvarila rast od 2 posto. U prerađivačkim je djelatnostima narasla za skoro 2 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom i parom za približno 6 posto. Pad od skoro 8 posto zabilježen je u rudarstvu. Vrijednost zaliha industrijskih proizvoda na mjesečnoj je razini narasla za 2, a na godišnjoj za 7 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik